Utsukusy Nederland

Subtiele aroma’s voor een goed gevoel

Aromatherapie vergroot je gevoel van welbehagen. Het werkt subtiel, maar je merkt het meteen. Bijvoorbeeld door aromalampjes in de (bad)kamer, in stoombaden, via crèmes of lotions op de huid of gecombineerd met massageolie.

Effect op body, mind & spirit

Je zult zien, één druppel maakt het verschil! Voeg wat lavendelolie toe aan je douchegel en je slaapt heerlijk. Of brand een olielampje met rozemarijnolie als je je moet concentreren. Een beetje rozenolie in je gezichtslotion en je voelt je meteen een stuk behaaglijker.

Oliën

Geur is een essentieel onderdeel van welzijn. In onze herinnering zijn geuren opgeslagen. Prettige geuren roepen vanzelf een goed gevoel op. Met de essentiële oliën van Utsukusy gaat een wereld aan ervaringen open.

De mogelijkheden van de natuurlijke essentiële oliën zijn oneindig. Utsukusy heeft meer dan 50 verschillende soorten. Zij zijn apart te gebruiken, maar natuurlijk ook in heerlijke combinaties.
Meer weten? Download dan de infobladen, zie onderaan de pagina, of bezoek onze webshoppagina over essentiële oliën

Hydrolaten

Rozenwater is een bekend voorbeeld van een hydrolaat. Met behulp van stoom worden bloemen en kruiden behandeld en ontstaat aromatisch water waarin de specifieke eigenschappen van de plant, zoals geur en kracht, behouden zijn. Hydrolaten zijn ook speciaal geschikt voor gevoelige mensen, kinderen, ouderen en zwangere vrouwen.

Utsukusy aromatisch water kan dagelijks gebruikt worden. Zowel inwendig als uitwendig, verdund of onverdund.

Denk bijvoorbeeld aan een verfrissende tonic van komkommerwater, een ontspannend bad met melisse, een sfeerverhogende huisspray van oranjebloesem of een heerlijk geurende aftershave of deodorant met rozemarijn. En wat te denken van een glas champagne met een scheutje rozenwater?
Meer weten? Download dan de infobladen, zie onderaan de pagina.

Bekijk alle Utsukusy Aromatherapie producten

Producten Aromatherapie
Producten Aromatherapie

Thuis of bij de schoonheidsspecialiste

Een aromatherapiebehandeling kun je zelf thuis doen, maar je kunt natuurlijk ook jezelf laten verwennen bij een schoonheidsspecialiste die met Utsukusy producten werkt.

Bij Utsukusy Schoonheidssalon in Scheveningen, thuisbasis van Utsukusy Nederland, geeft de schoonheidsspecialiste  je graag een heerlijke behandeling met Utsukusy.

Uitgebreide info over oliën en hydrolaten

Meer weten over oliën en hydrolaten? Lees onderstaande infobladen (download de pdf).

Oliën

Hydrolaten